Škola plná Patriotov

Patrioti2„Stodesať študentov školy spolu s profesormi to v športovej hale poriadne roztočilo.“ Aj toto o nás napísali na oficiálnej klubovej stránke. „Neboli síce žlto-zelení, ale už prvý dojem napovedal, že sa v hale chystá špeciálna show,“ dodáva sa v článku. Niekoľkotýždňová príprava nevyšla vôbec nazmar, naopak bolo to niečo veľkolepé. Fandenie bolo od prvej minúty spontánne a hlasité. Aj napriek tomu, že to bol prvý zápas, v ktorom Patrioti doma prehrali, nálada neklesala a povzbudzovali sme až do samého záveru zápasu, čo mnohokrát strhlo celú halu. Kreatívne nápady našich učiteľov a odhodlanie žiakov dokopy vytvorilo parádny estetický zážitok, na ktorý sa tak ľahko nezabudne.

Vyplnili sme všetky prestávky, čo bola zároveň skvelá prezentácia našej školy, ako aj výborné pobavenie divákov. Spoločenský tanec štvrtákov Majky a Matúša, zapojenie fanúšikov, ktorí strieľali na kôš, zapojenie najmenších škôlkarov do polčasovej súťaže a bláznivé kúsky Miša ako maskota či neskôr Tadov záverečný tanec. Aj napriek prehre sa bavila celá športová hala na čele s nami.

Naše gymnázium je zatiaľ na vrchole celkového hodnotenia a nasledujúci deň bol facebook plný pozitívnych komentárov na našu adresu. Myslím si, že slová komentátora na záver hovoria za všetko: „Boli ste jednoznačne najlepší a je až nemožné prekonať vás.“ Aj touto cestou by som sa chcel aj ja poďakovať v mene školy všetkým, pretože každý jeden zohral dôležitú úlohu v tomto skvelom podujatí. Opäť sme len ukázali, že kolektív GSV je najlepší!

Pozápasové reakcie našich nadšených študentov:

Žofia Chlebová: „Dnes sa opäť ukázalo, ako držíme všetci spolu a ako sa vieme zapáliť pre niečo. Veľká vďaka! A veľká radosť, že som súčasťou takého kolektívu, ktorý sa volá GSV.“

Kristína Kasanová: „Bol to jeden z najlepších dní prežitých s priateľmi.“

Mária Jančová: „ Basketbal som nemala veľmi v láske, všetko sa to však zmenilo v okamihu, keď sme ako jeden skvelý kolektív GSV vytvorili tú skvelú atmosféru.“

Jakub Ševčík, 2. ročník

skola_plna_patriotov_2014_43